Ответы по английскому языку контрольная работа 7


Итоговая работа по английскому языку в 7 классе проводится в форме теста.Работа. Контрольная работа по английскому языку 7 класс Итоговая контрольная работа по английскому языку 7 класс Вариант подготовила Бариева З.М. Скачать: контрольная работа по английскому языку 7 класс. Подробный решебник (ГДЗ) по Английскому языку для 7 класса Контрольные (тестовые) задания. Итоговая контрольная работа по английскому языку в 7 классе ИТОГОВАЯ КОНТРОНТРОЛЬНАЯ РАБОТА В 7 КЛАССЕ (УМК В.

Итоговая контрольная работа по английскому языку в 7 классе ИТОГОВАЯ КОНТРОНТРОЛЬНАЯ РАБОТА В 7 КЛАССЕ (УМК В. Входная контрольная работа по английскому языку для 7 класса 1. Вставьте прилагательные в нужной форме. 1. Mary is (good) student in the class. a) gooder b)better c)the best 2. The elephant is (big) than the tiger. a) . Решебник ГДЗ ответы по английскому языку 7 класс Spotlight. У нас Вы найдете ответы к учебнику. Скачать бесплатно Контрольная работа по английскому языку 7 класс. ГДЗ по английскому языку 7 класс Деревянко New Millennium English. Здесь представлены ответы к. Решебник ГДЗ ответы по английскому языку 7 класс Spotlight - лучший онлайн решебник.

PDF Button

Контрольная работа по английскому языку 7 класс

Итоговая контрольная работа по английскому языку 7 класс

Вариант подготовила Бариева З.М.

Вариант 1

1. READ THE TEXT

Robert Baden-Powell was the man who founded the Scouting movement. He had a great military career. He got his training in India and Africa. Robert Powell was an officer in the war between the British and the Boers in South Africa. Here he became well-famous because he held a key town Mafeking, for 217 days against a big enemy force. He stood until another army group broke through the Boer lines, ответы по английскому языку контрольная работа 7. And the army group helped him and his men.
Baden Powell came home to England as the greatest hero of the Boer war, ответы по английскому языку контрольная работа 7. He decided to use his fame and to help British boys to become better men.
He developed his ideas. He based them on his own experiences. Then he tasted them with a group of boys. He established the first Boy Scout camp in 1907. Then he published the book “Scouting for boys”. Thousands of boys bought it and decided to become Scouts. Soon Scouting spread in England and around the world.

CHOOSE THE CORRECT ANSWER

  1. A.  The first Boy Scout camp was founded in the beginning of the 20th century.
    Б.  The first Boy Scout camp was founded in the ending of the 20th century.
  2. A.  Robert Baden-Powell decided to help British men.
    Б.  Robert Baden-Powell decided to help British boys.
  3. A.  He became курсовая работа на тему анализ себестоимости отдельных видов продукции hero of his country.
    Б.  He became the enemy of his country.
  4. A.  He founded the Scouting movement.
    Б.  He founded the State university.
  5. A.  Robert Baden-Powell was from India.
    Б.  Robert Baden-Powell was from England.

2. USE OF ENGLISH

1)  She is ill. She must … and see the doctor.
a) going                   b) go                         c) to go

2)  Next year I … going to learn to play the piano.
a) is                        b) am                        c) are

3)  The show was ….           I was … .
a) boring,   bored    b)  bored, ответы по английскому языку контрольная работа 7,  boring

4)  My sister is a girl … is good at Maths.
a) which                   b) who                      c) whom

5)  Yuri Gagarin is a legendary …
a) politician             b)   astronaut             c) cosmonaut

6)  Our mum … already … a cake.
a) has … процесс развития личности контрольная работа     b)   cooked                c) is cooking

7) The houses … by people every year.
a) is build               b)  is built                  c) are built

8) … my brother … a song tomorrow?
a) Will… sang          b) Will … sing       c) Do … sing

9) They … tennis every week.
a) plays                b)  play                         c) playing

10)  He … his day off last year.
a) spent                 b) ответы по английскому языку контрольная работа 7 spends                    c) spend

ОТВЕТЫ

Чтение

1) А

2) В

3) А

4) А

5) В

2. Грамматика и лексика

1) В

2) А

3) В

4) С

5) С

6) А

7) С

8) В

9) В

10) А

 

Вариант 2

1. READ THE TEXT

Franklin Delano Roosevelt is still very popular in the USA. Roosevelt was the greatest politician of his time.
He was born административная контрольная работа по немецкому языку Hyde Park, New York, on January 30, 1882. He was the only son of James and Sara Delano Roosevelt. His mother was his first teacher. Young Franklin studied at Harvard and Columbia. He wasn’t going to be a politician, but one day he agreed to try that path and he never left it.
Franklin Delano Roosevelt became President of the USA in 1932, when the country was in crisis. The nation believed him and believed in his New Deal. The people didn’t mind that he was seriously ill and couldn’t walk. They understood that Roosevelt was the person whose New Deal could support the country, ответы по английскому языку контрольная работа 7. In 1940 Americans elected Roosevelt for the third term. In four years he was elected President for the fourth term.
Roosevelt was the really the leader of the nation during World War II. His wife was also very popular in the USA and around the World. She was involved in many charities. When Roosevelt died on April 10, 1945 the whole world was very sorry. Americans remember Franklin Delano Roosevelt as a person who served his country best.

CHOOSE THE CORRECT ANSWER

  1. A) Roosevelt was elected President only in 1932 and 1936.
    B) Roosevelt was elected President four times.
  2. A) Franklin Delano Roosevelt was seriously ill.
    В) Franklin Delano Roosevelt was a very healthy person.
  3. A) Roosevelt was the person whose New Deal could help the country.
    В)  Roosevelt was the person whose New Deal couldn’t support the country.
  4. A) He was going to be a great politician.
    В) He wasn’t going to be a great politician.
  5. A) Franklin Delano Roosevelt was the second son of his family.
    B) Franklin Delano Roosevelt was the only son of his ответы по английскому языку контрольная работа 7. USE OF ENGLISH

    1)  My sister … play the piano very well.
    a) could to                    b) can  to                                c) can

    2)  He … going to travel abroad soon.
    a) am                             b)   is                             ответы по английскому языку контрольная работа 7     c) are

    3)  I am … in chess because this game is very … .
    a) interested, interesting        b)    interesting, interested

    4)  Her granny is a person… cooks tasty pies.
    a) which                      b) who                                  c) whom

    5) Valentina Tereshkova is a selfless …
    a) astronaut                b)    cosmonaut                   c) nurse

    6) John … just … an ice-cream.
    a) is … eaten               b) has … eaten                  c) have … eaten

    7) Apples … in autumn by people.
    a) is gathered               b) are gathered                  c) gather

    8)  … we … a letter next week?
    a) Do …write              b) Will … wrote                 c) Will … write

    9) His brothers often … the paths.
    a) swept   ответы по английскому языку контрольная работа 7                   b) sweep                             c) sweeps

    10) She … tennis two days ago.
    a) plays                         b) was  playing                  c) played
    ОТВЕТЫ

    Чтение

    1) B

    2) A

    3) A

    4) B

    5) В

    Грамматика и лексика

    1) C

    2) A

    3) B

    4) C

    5) B

    6) B

    7) B

    8) C

    9) C

    10) C

Источник: ответы по английскому языку контрольная работа 7



1 комментариев

Ответ

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *